Postnord Køge

Du er her://Postnord Køge

Postnord Køge

Postnord er en førende aktør inden for logistiktjenester i Skandinavien. Ud over de sædvanlige post- og pakketjenester, ydes en meget omfattende trediepartslogistik håndtering, der fuldstændigt kan styre kundernes distibutionbehov. I Sverige er der flere typer virksomheder af denne type som tilbyder logistiktjenester. I Danmark havde Postnord domicil en række steder i Københavnsregionen i mindre og ældre ejendomme. For at imødekomme den øgede efterspørgsel og til at tilbyde både små og store kunder disse tjenester, har Postnord i løbet af vinteren 2017/2018 bygget en større logistikcentral i Køge.

Logistikcentralen er placeret meget strategisk, både til styring af importvarer fra Europa, men også til at servicere hele Øresundsregionen. Centralen er bygget efter nyeste konstruktionsteknologi med stor frihøjde, lange frispænd og store arealer til modtagelse / levering af varer. Centralen er på mere end 30.000 M², og EAB blev betroet at levere en stor mængde reoludstyr af forskellige typer.

For plukning til e-handel er en sektion indrettet til smalgangstruck, hvor plukningen sker ved et stort antal af niveauer med nethylder. Til håndtering af paller er flere dele indrettet for bredgangshåndtering med pallereoler.

Der er også et afsnit for volume-gods med dybdestablingsreoler, dele til lang-gods med grenreoler og dele til små emner i lagerreoler. Samlet set er det blevet en imponerende indretning, hvor EAB har leveret lagerinventar fra store dele af hele produktporteføljen.

2018-11-02T09:46:40+00:00 november 2nd, 2018|Seneste nyt|